ITEAMVOETS.NL

It's all about family

Revenge

Emily Thorne keert terug naar The Hamptons om er zogezegd de zomer door te brengen. Ze huurt een huisje naast de villa van de familie Grayson. Maar dat doet ze niet zomaar: als kind kwam ze vaak naar 'The Hamptons'. In werkelijkheid heet Emily eigenlijk 'Amanda Clarke'. Haar vader is lang geleden bedrogen en bestolen geweest door de familie Grayson en nadat haar vader in de gevangenis overleden is, keert ze terug om wraak te nemen op iedereen die hieraan heeft meegewerkt.

White Collar

Neal Caffrey is een oplichter, vervalser en een dief. Hij is echter gevangengenomen na drie jaar kat-en-muisspel met de FBI. Na drie jaar en negen maanden van zijn gevangenisstraf ontsnapt hij uit de streng beveiligde federale gevangenis om Kate, zijn ex-vriendin, te vinden. Peter Burke, de FBI-agent die Caffrey gevangen heeft genomen, gaat naar hem op zoek en brengt hem terug naar de gevangenis.

Peaky Blinders


Peaky Blinders is een Britse historische dramaserie van Steven Knight. De serie gaat over de Peaky Blinders, een criminele bende uit Birmingham, en diens activiteiten in Birmingham kort na de Eerste Wereldoorlog. De hoofdrollen worden gespeeld door Cillian Murphy, Helen McCrory en Sam Neill.

VOORBEELDEN

Tyrant

Tyrant speelt zich af in het fictieve land Abbudin, waar de familie Al-Fayeed regeert. Barry (Bassam) Al-Fayeed emigreerde vrijwillig op jonge leeftijd naar de Verenigde Staten, daar studeerde hij af als kinderarts en trouwde hij met Molly. Zij kregen twee kinderen; Emma en Sammy (Samuel) Al-Fayeed. Op een zekere dag ging Barry met zijn gezin op reis naar Abbudin. Barry merkte snel op dat het land op slechte en mensonterende wijze bestuurd wordt, hij neemt daarom deel aan de de politiek van Abbudin met alle gevolgen van dien.